X


Villa Piedimonte - Bologna

The building known as 'Villa Piè Di Monte' and the relevance park are confined to the hills around Bologna and, more precisely, between Santa Barbara and Santa Margherita Al Colle. The exterior project was about a displacement of the ground near the building to decrease the gap between internal and external ground floor and to hide the construction of an underground parking. The change was designed to achieve a more natural design of spaces and a direct relationship between interior and exterior, reducing the asphalt pavement that was replaced with a roof garden. The project also includes two secret gardens located on the sides of the main garden.

Our services

» Gardens and Terraces

» Lighting

» Landscape

» Contacts

Contacts Us Now

We will reply soon as possible to Your E-mail

What You're looking for?